МЕНЮ
вул. Зоологічна 3, корп. 3
098 404 7227 (Viber / WhatsApp)

Графік роботи: Пн. - Пт. з 8:30 до 16:30
Ліцензія МОЗ України №2003 від 21.09.2021 року
Перетелефонуємо,
у зручний для Вас час!
Або зателефонуйте Ви нам:
+38 098 404 72 27 Viber / WhatsApp

Беруші індивідуальні (пара)

вкладинки
1500,00
грн.
Індивідуальні беруши - це м'які гідроізоляційні затички у вуші.
Вони будуть сидіти "як влиті" у ваших вухах, бо виготовляються строго за індивідуальним зліпком вух. Виконання беруши за зразком індивідуального зліпка дозволяє забути про те, що вони взагалі існують.
Застосовувати їх можна з першого року життя, не боячись, що вони можуть викликати будь-яку алергію. Адже виготовляються зі спеціального антиалергенного силікону.
Індивідуальні беруши застосовують дорослі і діти на вулиці від сквозняків (повна раковина), або вдома для забезпечення здорового сну (канальні). Для плавців можливе виготовлення кольорових нетонучих беруш (канальні чи скелетні) для захисту вушей від надмірної вологи та зайвого тиску. Беруші також захистять ваш слух від гучних різких звуків на виробництві (канальні чи полуканальні), на концерті чи гучній вечірці (канальні чи полуканальні). Беруші стануть чудовим рішенням для використання при перельоті в літаку.
Вони допоможуть при перепадках тиску та допоможуть заглушити зайві шуми: гулкіт розмов, храп, плач дитини. Радимо почати використання беруш для індивідуального захисту вже сьогодні!