МЕНЮ
вул. Зоологічна 3, корп. 3
098 404 7227 (Viber / WhatsApp)

Графік роботи: Пн. - Пт. з 8:30 до 16:30
Ліцензія МОЗ України №2003 від 21.09.2021 року
Перетелефонуємо,
у зручний для Вас час!
Або зателефонуйте Ви нам:
+38 098 404 72 27 Viber / WhatsApp

Осушуюча таблетка

для догляду
60,00
грн.
Осушувальна таблетка слід використовувати для щоденного видалення вологи зі слухових апаратів, ресиверів та вушних вкладок. Одна таблетка може використовуватись багато разів до повного знебарвлення. Щоденну сушку вашого слухового апарату або індивідуального вушного вкладиша рекомендується проводити протягом всієї ночі. Частота застосування залежить від рівня вологості навколишнього середовища, потовиділення і т.д.
Розрізняючи за розміром, можна відмітити, що зазвичай середньої таблетки вистачає приблизно до 1 місяця, а великої осушуючої таблетки на вдвічі більший термін - до 2 місяців.
Використання: Для активації таблетки витягніть її з блістера, чи зніміть першу білу захисну плівку (якщо вона без дірок). Помістіть таблетку в осушувальний контейнер. Переконайтеся в тому, щоб контейнер був абсолютно сухим. Щільно закрийте контейнер після того, як поклали туди слуховий апарат або індивідуальний вушний вкладиш.
Зберігання: Після використання активовану осушувальну таблетку слід зберігати в щільно закритому контейнері для продовження терміну її реалізації. Осушна таблетка може бути використана неодноразово до повної зміни її кольору з помаранчевого на білий.
Склад: кремнієвий гель, барвник (повністю нешкідливі).

Ціну вказано за 1 шт.