МЕНЮ
вул. Зоологічна 3, корп. 3
098 404 7227 (Viber / WhatsApp)

Графік роботи: Пн. - Пт. з 8:30 до 16:30
Ліцензія МОЗ України №2003 від 21.09.2021 року
Перетелефонуємо,
у зручний для Вас час!
Або зателефонуйте Ви нам:
+38 098 404 72 27 Viber / WhatsApp

Беруші Crescendo Shooting 20 dB

Crescendo
1500,00
грн.

Беруші Crescendo Shooting 20 - це універсальні амбушури з акустичними фільтрами для регулюванням тиску, рекомендовані до використання при стрільбах, вибухах, фейерверках. Їх було розроблено спеціально для військового використання солдатами та правоохоронними органами НАТО. Використовуючи запатентовану технологію імпульсного фільтра, беруші Crescendo Shooting захищають слух від пошкодження, спричиненого піковим рівнем звукового тиску, автоматичним вогнем та одиночними пострілами з гармати, артилерійським вогнем та вибухами, зменшуючи їх до безпечного рівня.

Беруші Crescendo Shooting 20 сертифіковано ANSI IPIL на імпульсний шум до 166 дБ, при якому вони забезпечують послаблення гучних звуків на 33 дБ. Вони забезпечують оптимальний захист від найвищих рівнів імпульсного звуку. При відсутності пікових звуків Crescendo Shooting 20 забезпечує низьке ослаблення навколишніх звуків, гарантуючи, що голос і фоновий шум можна почути, зберігаючи спрямованість звуку з мінімальним ефектом оклюзії, на відміну від пінопласту, електронного захисту та захисту навушників.

Також вони пропускають повітря у вухо, щоб зменшити подразнення слухового проходу і користувач при цьому відчуває спрямованість і просторовість звуку, що є критично важливим під час полювання та ведення бою. Поєднання зручності і невеликого розмірів і якості медичного класу TPE роблять беруші Crescendo Shooting ідеальними засобами захисту, які підходить для щоденного використання і непомітно поміщаються під комунікаційні гарнітури або навушники.

Беруші продаються одразу у двох розмірах: середній та великий, які підходять для більшості людей.

✅ Пригнічення шуму (SNR) - 25 дБ

✅ Пригнічення звуку (NRR) - 19 дБ

✅ Оцінка зниження гучності звуку: 6/6

✅ Оцінка сприйняття чіткості мовлення: 4/6

✅ Оцінка сприйняття ситуаційного усвідомлення: 5/6

✅ Оцінка захисту слуху: 6/6


Комплектація:

  • беруші розміру М - 2 шт,
  • розміру L - 2 шт,
  • акустичні фільтри - 2 шт,
  • футляр - 1 шт

SNR: 30 дБ

Матеріал: Силікон + акустичні фільтри

Країна: Нідерланди

Сфера використання: на роботі

Сфера використання: під час стрільби

Сфера використання: під час вибухів

Сфера використання: під час салютів і феєрверків